Handelsbetingelser

Levering 
Alle bestillinger sendes senest 48 timer efter modtagelse af ordren, hvor leveringstid er mellem 2-4 hverdage. Dette kan afvige i forbindelse med weekend- og helligdage. Ordre som er bestilt inden kl. 12.00 mandag – fredag vil bedst muligt forsøges at sendes samme dag. Pakkerne sendes med GLS, Bring eller DAO og bliver forsikret med Track & Trace-nummer. Du vil modtage en besked på SMS så snart pakken er klar til afhentning.
Vi sender til Danmark, Sverige og Tyskland 
Fragtpriser er ikke medregnet i produkternes fremgående pris, men tillægges først ved kassen. Hvis der bestilles for over 350 kr ,- vil det udløse frie fragt omkostninger, dækket af Nordic Therapy. 

Ordrebekræftelse
Når du har betalt din ordre på webshoppen vil pengene automatisk blive hævet på dit kort når Nordic Therapy accepterer din ordre, du vil herefter modtage en e-mail med din ordrebekræftelse, som er din kvittering og bevis på, at du har aflagt og betalt en ordre hos Nordic Therapy. Ordrebekræftelsen indeholder ordrenummer, navn, adresse, leveringsadresse, betalingsmåde, specifikation af de bestilte produkter og den samlede pris inkl. eventuelle leveringsomkostninger. Nordic Therapy modtager en digital kopi af alle ordrer, men det anbefales, at du selv printer ordrebekræftelsen ud, da den indeholder væsentlige oplysninger om salget. Hos Nordic Therapy printer og medsender vi IKKE faktura i pakker, da vi ser det som et unødvendigt ressourcespild. Vi henviser altid til den digitale faktura i form af ordrebekræftelsen. 

Ordrebekræftelsen er relevant, hvis købet fortrydes, eller hvis du har indsigelser til det købte. Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelsen er afsendt fra Nordic Therapy, og aftalen omfatter de produkter, der står i ordrebekræftelsen. Når du modtager ordrebekræftelsen, anbefales det, at du gennemgår den og straks kontakter Nordic Therapy, hvis du mener, den indeholder fejl eller uoverensstemmelser.

Det anførte i ordrebekræftelsen er gældende, medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen af ordrebekræftelsen, idet Nordic Therapy afsender produktet umiddelbart straks efter ordremodtagelsen.