About

Bag om nordic therapy

Nordic Therapy producere håndlavet plejeprodukter i små batches, fremstillet med et ‘back to basic’ koncept med anvendelse af naturens egne råvarer. Det unikke ved Nordic Therapy er at alle ingredienser er af 100% naturlig oprindelse, hvilket betyder at du ikke længere behøves at bekymrer dig om unødvendig problemkemi. 

Hos Nordic Therapy anvendes der bl.a økologiske vegetabilske koldpresset og ærtiske olier, tørret urter og planteekstraker. Disse råvarer skaber rammen for alle vores produkter som plejer, nærer og styrker hud og hår med naturens egne vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. 

Nordic Therapy’s produkter  er for hele familien og egner sig til alle hud- og hårtyper, især sensitive, da vi ikke benytter os af kunstige farve og duftstoffer. Vores produkter er Cruelty free og veganske.

Vores produkter er

Vores vision

Nordic Therapy har en vision om at fjerne problemkemien og cocktaileffekten fra badeværelset, og simplificere din indholdsfortegnelse. 

Vores vision skal ikke forveksles med fordømmelse af kemisk baseret plejeprodukter, men se som et opgør med problemkemi og cocktaileffekten som skabes af sulfater, silikonestoffer, parabener, kunstige dufte og farver, mineralske olier og GMO’er. 

Kemien i cremer, shampoo eller makeup kan være svær at gennemskue, og når f.eks. parfumeallergi først er opstået varer den hele livet. Kroppens udsættelse for enkeltstående hormonforstyrrende-stoffer i små mængder, udgør ikke en risiko men den såkaldte cocktaileffekter bekymrer forskere og os. 

Cocktaileffekter beskriver det forhold, at man kan støde på stoffer, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende fra mange kilder i hverdagen, hvilket er stærkt problematisk. 

Nordic Therapy benytter sig af ingredienser fra hele verden, hvor nogen datere sig flere tusinde år tilbage og andre har rod i nutidens biokemi. En fællesnævner for dem alle er at de er af 100% naturlig oprindelse, samt nøje udvalgt og afprøvet – før de er kombineret i unikke formularer med omtanke og kærlighed for den hud som de skal omfavne.

Alle produkter er produceret i Danmark, i små håndlavet batches. Vi er gennemsigtig og forståelig hår- og hudpleje, som du kan være tryg ved.