FAQ

Oversigt

 1. Produktrelaterede spørgsmål 
 2. Levering 
 3. Emballage med omtanke 
 4. Ingrediens leksikon 
 5. Samarbejde 
 6. Returnering og fortrydelsesret
 7. Kundeservice 
 1.  Produktrelaterede spørgsmål   

Hvordan produceres jeres produkter? 

Alle produkter er produceret i Danmark, i små batches. Alle vores produkter er nøje kombineret og er alle håndproduceret med kærlighed og omtanke for den hud som den skal omfavne. Denne fremgangsmåde sikrer friskheden i de dyrebare antioxidanter, urter, naturlige olier og ekstrakter som vi benytter. 

Hvor naturlige er jeres produkter? 

Vores filosofi bygger sig på et ønske om en fremtid med mindre problemkemi i hverdagen, hvor naturlige råvarer og tilgange altid er førsteprioritet. Vi går derfor altid efter resultatet at anvende og tilbyde ingredienser, med en 100% naturlig baggrund. 

 

Vi har råvarer og olier som dyrkes, presses og udvindes hor farmere og producenter over hele kloden. Der vil dog være tilfælde hvor det ikke er muligt at tilbyde den enkelte ingrediens i et produkt i økologisk kvalitet, hvoraf det næstbedste alternativ altid udvælges ud fra vores skærpet standarder til kvalitet, udvinding og oprindelse. 

Indeholder produkterne mikroplastik? 

Aldrig. Hos Nordic Therapy har vi en stærk holdning om at alt vi tilfører vores krop og hud har en naturlig baggrund. Derfor anvender vi aldrig nogen form for mikroplastik i vores produkter. 

Er jeres produkter testet på dyr?

Aldrig. Ingen produkter hos Nordic Therapy er testet på dyr, og i stedet har vi haft et frivilligt testpanel til rådighed som har afprøvet produktet før lancering.   

Hvor hurtigt virker jeres produkter?

Man skal altid give sin hud og hår et sted mellem 3-6 måneder til at adapte helt til et nyt produkt og vise store forskelle, men erfaring fortæller os at selv en måned gør en forskel. Nogen vil opleve detox perioder hvor ens hud udrenses fra dybden, hvor andre ikke vil opleve store forandringer. 

 1. Levering 

Vi lever til Danmark, Sverige og Tyskland. 

Dansk levering  3-5 hverdage

Svensk levering 5-7 hverdage
Tysk levering 7-14 hverdage

Grundet Covid-19 skal der tages forbehold for der kan ske eventuelle forsinkelser i den almene levering. 

Anden leverings-adresse
Ved anden leverings-adresse end fakturaadressen, bedes det angives i kommentarer ved bestilling. 

 1. Emballage med omtanke 

Hos Nordic Therapy har vi lavet en kort guide til recyling og upcyling, som vi håber at du vil læse når dit produkt er ved at være tomt!

 1. Ingrediens leksikon 

Hos Nordic Therapy bestræber vi os på at være ligetil og overskuelige. Mange af vores råvarer er velkendte kendinge men, det kan også ske at man støder på noget nyt og ukendt når man læser indholdslisten. 

Derfor har vi lavet en oversigt over alle de ingredienser som vi benytter, med en dertilhørende kort forklaring om den enkelte råvares historie og egenskaber.

 1. Samarbejde  

Jeg er blogger/influencer og vil gerne samarbejde 

Vi elsker omtale og samarbejde med unikke personer, og er derfor altid interesseret i at hører fra dig der har lyst til at fortælle andre om vores produkter. Da vi ikke kan støtte alle forespørgsler med gratis produkter, er det et krav at du lever op til vores retningslinjer herom. Skriv til os på nordictherapy@outlook.com og sæt emnet som “Influencer”, for at høre nærmere om dine muligheder som blogger/influencer hos Nordic Therapy.

Er det muligt at forhandle B2B? 

Vi er altid interesseret i at komme ud på hylderne, og byder derfor altid B2B henvendelser velkommen.
Skriv til os på nordictherapy@outlook.com og sæt emnet som “B2B”, for at hører nærmere om dine muligheder som virksomhed hos Nordic Therapy. 

 1. Returnering

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du altid mulighed for inden for 14 dage at fortryde købet af en vare uden begrundelse. Denne fortrydelsesperiode starter dagen efter at det købte produkt er modtaget af forbrugeren. 

Forbrugeren forpligter sig til at behandle produktet og emballagen med den fornødne omhu i den periode, hvor fortrydelsesretten er gældende. Forbrugeren må kun fjerne emballagen eller anvende produktet i det omfang det er nødvendigt for at besluttet om han/hun ønsker at beholde produktet. 

Ved retur

Ønskes varen retur sendt bedes der hurtigst muligt rettes kontakt til: Nordictherapy@outlook.com
Returfragten betales af forbrugeren selv.  

Tilfredshedsgaranti  

Hos Nordic Therapy betyder din oplevelse med os og de produkter som vi tilbyder alt for os. 
Hvis du ikke skulle være helt tilfreds med dit køb, kan du indenfor 30 dage efter modtagelsen skrive til os at du ønsker pengene retur. Du bedes her kort fortælle os om hvorfor du ikke er tilfreds med produkterne. Herefter bedes du venligst om at sende produkterne retur til os, hvorefter vi vil refunderet købssummen. 

 1. Kundeservice 

Ved eventuelle ris og ros, bedes der rettes henvendels til Nordictherapy@outlook.com og emnet sættes til hvad henvendelsen måtte omhandle. Vi gør vores bedste for at efterleve en svartid på max 2-3 dage.